Vicces sztorik?
XDDD jézusom :))
nagyon durvák XDDDDD
Nemrég történt velem. Tesi óra után felmentem a teremhez, és amíg mi lenn voltunk, egy másik osztály volt a termünkben. Ez az osztály után én mentem be elsőként...legalábbis azt hittem. Láttam, h az egyik padon van egy kis papírzsacsi. Néztem, mondtam, mifene... Belenéztem, egy kakaós csiga. Ki hagyta itt? Kérdezgettem mindenkit, h kié, senki nem jelentkezett, én meg úgy gondoltam, kk ezt megeszem, biztos vki itt hagyta :P. Elkezdtem zabálni, már félig betoltam, amikor betoppant egy osztálytársam: "Ugye most te nem az én csigámat eszed?" A torkomon akadt a falat, és meg sem bírtam szólalni. Elsüllyedtewm szégyenemben, én tényleg nem tudtam. Aztán lementem a büfébe, és vettem neki egy vaniliásat, ő ugyan nem rágott be, de azóta hallgatom a többiektől, h milyen kis csóri vagyok. :D És tudom, elástam magam 4 éve. Most vagyok 9.es. xD Megfogadtam, h soha többé nem eszem kakaóscsigát, de ennek tegnap már nem tudtam eleget tenni, és vettem egyet. Közben végig szegény Lacira gondoltam. xD
15/L
Ez nem annyira ciki, de egy bnőmmel jót nevettünk rajta:
Oszttársamat (fiú) épphogy csak egy kicsit meglökte a bnőm, és a fiú elkezdett jobbra-balra forogni, és közben mondogatta: "Mit böködöls?!". Történetesen a tanári előtt állt, kijött egy 2 méter magas durva tanár - aki nem a türelméről ismert -, és neki is mondja: Mit böködösl, mit bökdösöl?!
2.oldal:1.:
Nem azért, de van egy ilyen vicc is.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!