Ki tud itt a legmesszebb ellátni? Én ha jó formában vagyok akár 5km-ig is ellátok.
Szép időben látom a Marsot, ami 300millió kilométerre van.
Szerintem én nyertem :)
Smafu, mert nekem szem sem kell hozzá.
A lelki szemeimmel a táguló Univerzumon is túllátok, nagyjából milliárdszor annyira van a határa, attól, ameddig a legerősebb távcsővel is ellátni.
Aztán meg következik a végtelen semmi, ami soha nem fog véget érni, de én még azon is túl tudok néha látni, csak a szemüvegemhez kellene egy szemüvegkereső szemüveg, mert azt gyakran kézzel tapogatom ki.
Egyszer egy moziban is így jártam, de nem az okulárémat leltem meg, hanem az új feleségemet, akit jól összetapogattam, így ismerkedtünk meg.
Szerencsére húsz év múlva megtaláltam a szemüvegemet, de akkor rögtön el is váltam, mert észrevettem, milyen ronda az asszony, csak addig ezt nem sejtettem.
Sokáig nem is tudtam, melyik az eleje, mert hátul is volt melle, legalább egy darab.
Különben a vaksi távolbalátók egyesületének az elnökségére pályázok, remélem sikerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!