Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden nap kéne valamilyen...

Minden nap kéne valamilyen formában beszélgetnünk?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja, hogy megismerkedtem egy helyes lánnyal akivel már meg is volt az első találkozónk. Mivel igen félénk és visszahúzódó így 3-4 órát beszélgettünk, sokat nevettünk, komolyabb dolog nem történt de abban maradtunk, hogy újra fogunk találkozni mert jól éreztük magunkat. Még a találkozó előtt az alakult ki közöttünk, hogy facebookon keresztül váltunk egymással napi pár üzenetet amikben leginkább általános dolgokról volt szó, de a találkozónk óta leginkább csak az újabb időpont kitalálása a téma. Néha nem tudom eldönteni, hogy ez jó-e vagy sem. Minden nap írnom kéne neki egy üzenetet amiben feldobok valami témát, vagy ez normális, hogy eleinte ennyiben merül ki a kommunikáció két találkozó között?
2014. jan. 25. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:

inkább akkor beszéljetek többet

amikor találkoztok ! :)

2014. jan. 25. 23:45
 2/2 anonim válasza:
Igen, sajnos én nem tudok
2021. febr. 10. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!