Kinek mi volt iskolában a leghülyébb beírása az ellenőrzőjébe? (figyelmeztető, intő, rovó, dícséret. )
Angoltanár: Értesítem a szülőket,hogy gyermekük a kajaszünetben engedély nélkül az emeleti folyosón tartózkodott az osztályával.
A pláne az ,hogy akkor nem is kell kimenni az udvarra.
Kollégiumban kaptuk ezt a beírást négyen. " Nevelőtanári figyelmeztetésben részesítem, mert szilencium időben a szobában tanult."
A tanulószobán kellett volna tanulnunk kb. 30 társunkkal együtt, de egy húzós dolgozatra készültünk,és ott nem tudtunk volna a tananyagra figyelni.
Koleszvezetői:
Tisztelt szülő!
Lányát önbíráskodó magatartása miatt kollégiumvezetői figyelmeztetésben részesítem.
Ez az volt, hogy kiraktuk a szobából az egyik lányt, mert nem bírtuk. A két szobatársam is megkapta a figyelmeztetőt.
Én jógyerek voltam, de néha azért én is rosszalkodtam.
Tisztelt Szülő!
Gyermekét osztályfőnöki megrovásban részesítem, amiért wc kefével harcoltak az iskola wc-jében.
Én osztályfőnökit kaptam:
Tisztelt szülő!
Gyermeke ma nem jelent meg a ballagáson,mert elment(több gyerekkel is)a közeli pizzariázóba megebédelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!