Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kinek mi volt iskolában a...

Kinek mi volt iskolában a leghülyébb beírása az ellenőrzőjébe? (figyelmeztető, intő, rovó, dícséret. )

Figyelt kérdés

2015. jan. 21. 12:31
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%
*lánya
2015. jan. 22. 17:55
 12/28 anonim válasza:
100%
én spontán azért kaptam mert rágóztam órán :DD
2015. jan. 22. 17:56
 13/28 anonim válasza:
100%

"Tisztelt szülő!

Kevint a magyar órán való olvasásért szaktanári fígyelmeztetésben részesítem."

Amúgy lány vagyok, Rita névvel de segáz:"D

2015. jan. 23. 00:03
 14/28 A kérdező kommentje:
Na, úgy látom, tegnap este is elfelejtettem írni :D Majd ma :PP talán. Addig írjatok TI! Nagyon jók az eddigiek! :)
2015. jan. 23. 09:41
 15/28 A kérdező kommentje:

Ígéretem betartom, leírok még párat:

"Testnevelés órán verekszik, intő" - végülis mozogtunk :D

"Irodalomórán sétálómagnót hallgatott." - Mondjuk ezt már 2001-ben sem így hívtuk :)

"Értesítem a tisztelt szülőket, hogy *nevem* szaktanári figyelmeztetést kapott. Fegyelmezetlen magatartásával, indokolatlan közbeszólásaival zavarja az órai munkát és rendreutasításra minősíthetetlen tiszteletlenséggel válaszol" - a hülye kamasz, meg a vaskalapos vénasszony találkozása.

A többi csak ilyen átlagos: "rendetlenkedett", "zavarja az órát", "csúnyán beszél" típusú, fölösleges leírni.

2015. jan. 23. 18:53
 16/28 anonim válasza:
85%

Tisztelt Szülő!

Gyermekét szaktanári figyelmeztetésben részesítem, mert betekerte osztálytársát a függönybe és meggyujtotta.

2015. jan. 23. 23:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, kemény vagy. Nekem nincs egy beírásom sem, pedig nem voltam jó gyerek, állandóan visszaütöttem a románoknak (nem röhög, tényleg csak visszaütöttem) meg a tapizóknak is be-behúztam. Meg az egyiket kicsit meglöktem a középső sorban, mert hintázott és közbe fenékbe rúgott, szerencsétlen elvitte a fél padsort. Egy beírásom volt, azt az oszi az egész osztálynk beírta, hogy nincs házi és nem tanul az osztály 2-3 ember kivételével. Otthon majdnem megvert anyám, nem akarta elhinni, hogy én pont benne vagyok abban a 2-3-ban :D
2015. jan. 24. 13:39
 18/28 Gyík Lajos ***** válasza:
100%

Kedves szülők!

Gyermeke megdobta egy osztálytársát kővel. Szerencsére nem találta el.

2015. febr. 16. 12:41
 19/28 anonim válasza:
100%

Tisztelt szülő!

Gyermeke nem váltott cipőt ezért szaktanári intőben részesítem.

Amúgy 5-6.-ban osztálytársamnak azért akart a napközis tanár beírni mert rossz irányba hajtotta a szalvétát :DDD

2015. márc. 26. 19:15
 20/28 anonim válasza:
60%

"Tisztelt szülő!Kisfia a mai szünetben a tornaterem előtt felpofozta társát,majd kérdésemre miért tette azt a választ adta,hogy jól esett,osztályfőnöki intőben részesítem"

"Tisztelt szülő!Kisfia az iskolakör alatt méteres husángokkal verte azt a társát akit a múltkor felpofozott,mondván jó érzéssel töltötte el"

Tisztelt szülő!Kisfia a mai szünetben egy almacsutkát hajított az értekező tanárok közé,mondván egy darázs szált a kezére és megijedt.Igazgatói intőben részesítem."

"Tisztelt szülő!Kisfia a mai órán miután körülbelül negyvenszer elmondta,hogy all of them(ól of dem)kérdésemre,hogy milyen all(ól)azt a választ adta,hogy "disznóól". Igazgatói intőben részesítem.

Mindenesetre tudott az ofőm fogalmazni :)

2015. márc. 28. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!