Kinek mi volt iskolában a leghülyébb beírása az ellenőrzőjébe? (figyelmeztető, intő, rovó, dícséret. )
"Tisztelt szülő!
Kevint a magyar órán való olvasásért szaktanári fígyelmeztetésben részesítem."
Amúgy lány vagyok, Rita névvel de segáz:"D
Ígéretem betartom, leírok még párat:
"Testnevelés órán verekszik, intő" - végülis mozogtunk :D
"Irodalomórán sétálómagnót hallgatott." - Mondjuk ezt már 2001-ben sem így hívtuk :)
"Értesítem a tisztelt szülőket, hogy *nevem* szaktanári figyelmeztetést kapott. Fegyelmezetlen magatartásával, indokolatlan közbeszólásaival zavarja az órai munkát és rendreutasításra minősíthetetlen tiszteletlenséggel válaszol" - a hülye kamasz, meg a vaskalapos vénasszony találkozása.
A többi csak ilyen átlagos: "rendetlenkedett", "zavarja az órát", "csúnyán beszél" típusú, fölösleges leírni.
Tisztelt Szülő!
Gyermekét szaktanári figyelmeztetésben részesítem, mert betekerte osztálytársát a függönybe és meggyujtotta.
Kedves szülők!
Gyermeke megdobta egy osztálytársát kővel. Szerencsére nem találta el.
Tisztelt szülő!
Gyermeke nem váltott cipőt ezért szaktanári intőben részesítem.
Amúgy 5-6.-ban osztálytársamnak azért akart a napközis tanár beírni mert rossz irányba hajtotta a szalvétát :DDD
"Tisztelt szülő!Kisfia a mai szünetben a tornaterem előtt felpofozta társát,majd kérdésemre miért tette azt a választ adta,hogy jól esett,osztályfőnöki intőben részesítem"
"Tisztelt szülő!Kisfia az iskolakör alatt méteres husángokkal verte azt a társát akit a múltkor felpofozott,mondván jó érzéssel töltötte el"
Tisztelt szülő!Kisfia a mai szünetben egy almacsutkát hajított az értekező tanárok közé,mondván egy darázs szált a kezére és megijedt.Igazgatói intőben részesítem."
"Tisztelt szülő!Kisfia a mai órán miután körülbelül negyvenszer elmondta,hogy all of them(ól of dem)kérdésemre,hogy milyen all(ól)azt a választ adta,hogy "disznóól". Igazgatói intőben részesítem.
Mindenesetre tudott az ofőm fogalmazni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!