Lehetne népszavazást tartani a Nutelláról?
Figyelt kérdés
Azért, hogy legyen olcsóbb.
Mondjuk fele annak, ami most.Fele annyiba kerülne, az állam vállalná a másik felét.
A Nutella árának ilyen magason tartása sérti az emberi jogokat.
2015. jan. 4. 18:22
1/10 anonim válasza:
Nem drága az, csak a fizetésünk alacsony. :')
2/10 anonim válasza:
Minek, hogy kiröhögjenek?
Miben sérti az emberi jogaidat? Nem tudod mivel bekenni odalent? :D
3/10 anonim válasza:
De ha már itt tartunk, én arról is szívesen népszavaznék, hogy ne legyen mazsola a túrós sütikben.
Ki nem állhatom bennük, de amúgy külön nagyon szeretem mindkettőt. :D
4/10 anonim válasza:
attól még korruptak lesznek a politikusok. tudod nekik nem nutellás a pofájuk, hanem kérlekszépen SZAROS! de támogatom, palacsintában szeretem :D
5/10 anonim válasza:
A kövérséghez való jogodat sérti?
6/10 anonim válasza:
Látom még mindig hat, a szilveszteri anyag.
7/10 anonim válasza:
Valószínű ha csak ez az 1 probléma létezne a világon, akkor lehetne róla népszavazást tartani.
Amíg neked csak ez a bajod, hogy drága a nutella, amit anyu megvesz, addig örülj.
8/10 anonim válasza:
Én arról tartanék népszavazást, hogy tiltsuk be azt a zsír és cukor kupacot.
10/10 anonim válasza:
Végy az Auchanban Tartinert, ott van a Nutella mellett. Kb. 25%-kal olcsóbb, és kb. 100%-kal finomabb, átmárkázott francia termék. A Nutella csak egy marketinglufi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!