Mien puskázási trüköket tudtok?
Pedig tanulhatnál, tinó..akkor talán még ökör is lesz belőled :D
Én is sokat puskáztam, általában tovább tartott elkészíteni a puskát, mint megtanuléni az anyagot. A legjobb puska szerintem: papír a pulcsi ujjában. Könnyű elővenni, könnyű visszatolni, nem kell a fejed ide-oda forgatni, félrenézni, vagyis nem feltűnő. Én nagyon apró betűvel írtam és nagyon-nagyon sokat rövidítettem, szinte már művészi szinten tudtam ezt, 2-3 betűs rövidítéseket használtam. A puska készítése után az egészet becelluxoztam, így merevebb is volt (könnyebb volt kihúzni-visszatolni), nem gyűrődött és nem kenődött el.
Szeretek lesőzni A iskolába
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
írd be a keresőbe, vagy egy rakás ilyen kérdés.
amúgy:
én mindig tolltartómba tettem vagy ráírtam a padra és rátettem a lapot vagy ellenörző.. ilyenek. :') De jófej tanáraim voltak akik megengedték,hogy halgassam az mp4-emet így rámondtam az anyagot. :D mindig 5ös vagy 4es lett. :D
Zseni vagyok (H)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!