Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mien puskázási trüköket tudtok?

Mien puskázási trüköket tudtok?

Figyelt kérdés
Szeretek lesőzni A iskolába
2010. febr. 4. 14:50
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
NE íRJáTOK HOGY INKáBB TANULJ!!!!!
2010. febr. 4. 14:56
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Pedig tanulhatnál, tinó..akkor talán még ökör is lesz belőled :D

Én is sokat puskáztam, általában tovább tartott elkészíteni a puskát, mint megtanuléni az anyagot. A legjobb puska szerintem: papír a pulcsi ujjában. Könnyű elővenni, könnyű visszatolni, nem kell a fejed ide-oda forgatni, félrenézni, vagyis nem feltűnő. Én nagyon apró betűvel írtam és nagyon-nagyon sokat rövidítettem, szinte már művészi szinten tudtam ezt, 2-3 betűs rövidítéseket használtam. A puska készítése után az egészet becelluxoztam, így merevebb is volt (könnyebb volt kihúzni-visszatolni), nem gyűrődött és nem kenődött el.

2010. febr. 4. 15:04
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Szeretek lesőzni A iskolába

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

írd be a keresőbe, vagy egy rakás ilyen kérdés.

amúgy:

[link]

2010. febr. 4. 15:04
 4/14 A kérdező kommentje:
koszi
2010. febr. 4. 18:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a zoknimba rejtettem a puskát. Keresztbe tett lábbal ültem, és senkinek nem tűnt fel, ha néha megvakartam a lábam a pad alatt...XD
2010. febr. 5. 09:31
 6/14 anonim ***** válasza:

én mindig tolltartómba tettem vagy ráírtam a padra és rátettem a lapot vagy ellenörző.. ilyenek. :') De jófej tanáraim voltak akik megengedték,hogy halgassam az mp4-emet így rámondtam az anyagot. :D mindig 5ös vagy 4es lett. :D

Zseni vagyok (H)

2010. febr. 5. 21:30
 7/14 anonim válasza:
Geometria dogáknál a vonalzó aljáról is le lehet olvasni az anyag egy részét.
2010. febr. 5. 22:21
 8/14 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat 2 es lett a félévim 1 pont híján egyes de tudjátok szlovákiába az jo az zoknsat választottam de a tobbit is fogom 100 százalék koszzi
2010. febr. 6. 09:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát ha lány lennél rövid szoknya, lábad alá a székre a puska, egy elvetemült tanár se merne odanézni!:-D
2010. febr. 8. 12:17
 10/14 A kérdező kommentje:
fiu vagyok de a tesomnak elmondeom koszi
2010. febr. 8. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!