Ez mi lehetett? Nagyon félünk!
Nemrégen a feleségemmel kint beszélgettünk a teraszon, bementem teáért és amikor már beértem elkezdett sikoltozni hogy "Gyorsan gyere mi a fene az ott!siess!"
ekkor kiszaladtam és megláttam egy rémisztő valami fekete ló/kutya/őz szerű állatot a kerítésünk melletti dzsumbujban(pont akkora volt mint egy jól megtermett ló csak valamivel nagyobb), hirtelen átugrotta a kerítést és rettentően vonyító hangokat adott ki ilyet:
nyihaaaúú,nyahóóó,bruuhuuhhu meg fújtatott is aztán megindult felénk és én megfogtam egy rőzseveccőt ami össze volt kötözve majd jól rácsapkodtam, de az még mérgesebben fújtatott ránk, erre a feleségem egy veccővel jól fejbecsapta erre a lény fejvesztve menekült!Nem tudom, nem hiszek ilyen természet feletti zagyvaságokban de már nem tudom mit higgyek.Lehet olyasmi volt mint a bungayi fekete kutya?(nem tudom hogy kell leírni a nevét)
Kétségtelen hogy ez egy földönkívüli kutyaló volt. Amit génmanipulációval hoztak létre, apja kutya volt anyja pedig ló. Kevesen tudják de például a lódarázs is ilyen:
Van még több földönkívüli orgazmus és mikroorgazmus is, de azok felbukanása inkább csak az éjszakai szobákban várható.
aha persze.. bement az udvarba egy kutyámmajom szerű lény.. ti meg elkezdtétek verni..
amugy valòszinű a fekete kutyaloù lehett az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!