Szellem, démon, vagy mi lehetett ez?
Kamu kérdés!!!!
A vallás és a szellemek nem férnek össze
Tudod egyszer egy több napos kirándulásban vettem részt.
Utólsó nap szellemet idéztek a szomszéd szobában.
És nálunk már csend volt készültünk a lefekvéshez.
Az ablak alatt egy árny jelent meg és bedobott egy kekszet amire az van ráírva hogy én vagyok a jetidémon. És ez komoly
A bátyád valószínűleg szívat mert a tesók mindig piszkálják egymást. Nekem nincs tesóm de van egy nálam 1 évvel idősebb fiú unokatesóm aki folyton ilyenekkel szívat
de velem is történnek ilyenek legutóbb egy barátnőmmel a suliba voltunk egy üres folyosón és az ablakok egymásután kinyíltak és összevissza csapkolódtak aztán egy ütemmel becsukódtak és mi ezt nyitott szájjal végignéztük... durva volt :/
Lehetséges, persze azt nem tudom megállapítani innen, hogy pozitív vagy negatív szellem-e.
Ha rossz dolgokat csinál pl.: becsapja előtted az ajtót, lökdös stb. akkor negatív, ha pl.: símogat akkor több, mint valószínű, hogy pozitív szellem.
Persze nagyon oda kell figyelni a "jelekre", mert az ördög 9x igazat mond, hogy 10-re becsapjon.
Tapasztalatból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!