Tudnátok írni valamit, ami eltereli a figyelmem? Lent a részletek.
Megálltunk egy megállóban, 2 perces megálló. Gondoltam megpróbálok elmenni mégis, de nem volt WC. Mondtam, sürgős, de mondták, próbáljam kibírni.
A következő megálló kb 1 óra és 10 perc és nagyon-nagyon-magyon kell pisilnem. Szó szerint megőrülök! Légyszi tudtok írni valamit ami eletreli a figyelnem? Bármilyen téma, hogy száraz dolgokra vagy másra gondoljak és elrepül vele ez az idő.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!
Amúgy nem értem ilyen hosszabb utakon miért nem olyan buszt küldenek, amin van WC vagy, ha van WC, miért nem nyitják ki?
Most nem azért, de van, hogy 4 óránként áll meg, az illető meg nem tudja szabályozni, hogy mikor kelljen pisilni neki.
Én el akartam menni a megállóban pisilni, de visszaküldtek, hogy a legközelebbi WC messzebb van és most csak rövidre álltunk meg és sajnálják és így kellett tartogatnom ennyi időn át és csak a nagy mázli segített, hogy kibírtam addig.
Alapból nem kéne terven kívül félreállniuk vagy az utasoknak, ha nem állnak félre terven kívül, szenvedni.
lenne egy nyitott ajtajú wc legalább csak arra, hogy az utas akkor pisiljen, amikor pisilni kell neki.
Ez sajnos eléggé az ellen vall, hogy az utas kényelmét biztosítsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!