Tudnátok írni valamit, ami eltereli a figyelmem? Lent a részletek.
Megálltunk egy megállóban, 2 perces megálló. Gondoltam megpróbálok elmenni mégis, de nem volt WC. Mondtam, sürgős, de mondták, próbáljam kibírni.
A következő megálló kb 1 óra és 10 perc és nagyon-nagyon-magyon kell pisilnem. Szó szerint megőrülök! Légyszi tudtok írni valamit ami eletreli a figyelnem? Bármilyen téma, hogy száraz dolgokra vagy másra gondoljak és elrepül vele ez az idő.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!
Nem fogják tudni, hogy te voltál az. Ha már nagyon nem bírod tovább.
De próbálkozz, hátha kibírod! Szurkolok.
Képzeljétek...
Végül úgy döntöttem, beengedem.
Dőlök hátra, már majdnem engedném ki, egyszerre csak feltűnik a pihenő... Az a tipikus majdnem indult és utolsó pillanatban elállítottam.
Elsőnek ugrottam le a buszról és nem találtam a WC-t... És sírva fakadtam. :D és pityergés közben észrevettem, a szememet vertem ki. :D
A mosdó előtt egy idős nő bevágta magát elém, majdnem megvertem, de szerencsére két WC volt.
Berobbantam a Wc-be, görcsös pózokban toltam le a gatyár, bugyit, végül kéjesen hátradőltem... És a csorgás megjezdésével akkora "áááhhhh"-ot mondtam, hogy az egész mosdóba kihallatazott, de nem érdekelt, csak megkönnyebbült arccal ültem és pisiltem. :) és még soha nem piailtem ennyit és soha nem esett ilyen jól a pisilés.
Utána olyan mértékben könnyebbnek éreztem magam, hogy azt hittem, lebegni kezdek.
Köszönöm, hogy tartottátok bennem a lelket, most üres hólyaggal, teljesen megkönnyebbülve ülök a buszon és csak mosolyogni bírok, hogy kibírtam és hogy milyen jó érzés most.
Remélem soha többet nem kerülök ilyen helyzetbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!