Megváltoztathatom a világvonalat?
A nevem Extractor 2049 ból jöttem vissza ide.
Az ottani időben a világ dísztópiába süllyedt
Van valami kérdésetek az ottani világról kapcsolatosan?
Az Ebola járvány már kitört.
Folyamatosan gyűrűzik elér egy maximum fertőzöttségi pontot onnan vissza esik majd kezdődik elölről.
Az Ebola góc pontja Afrikában van alig lehetett leküzdeni a kort mert az ottani orvosi körülmények erre nem elegendőek voltak és a Humanitárius szolgálatosokat megtámadták a helyiek.
Atom fegyvert nem vettetek be az én koromban.
Más országokat cyber,Tőzsdei,Gazdasági és egyéb módszere-kell tesznek tönkre és utána a szét zilált országot már katonailag könnyű bekebelezni.
Csak nem John Titor legendás története átírva? Nem rosszból mondom, de van kreativitásod.
John Titor tényleg egy létező személy volt (bár nem biztos, hogy igaz amit állított), ő egy katona az ellenállásban, ki fog törni a 3. világháború, mert a CERN világuralomra fog törni és vissza kell mennie 1975-be egy IBM 5100-as számítógépért, aztán 2000-ben megállt személyes okokból és megjelent a fórumokon és felfedte az időgépet, aztán 2001-ben eltűnt. Nagy port kavart az interneten akkoriban. :D
Viszont téged szerintem a Steins;Gate című anime inspirált.
El Psy Congroo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!