Megváltoztathatom a világvonalat?
A nevem Extractor 2049 ból jöttem vissza ide.
Az ottani időben a világ dísztópiába süllyedt
Van valami kérdésetek az ottani világról kapcsolatosan?
Az időgép megsemmisítéséhez az egyetlen úthoz az vezet hogy meg nem történté teszem az első információ visszaküldése.
A jelenlegi szervezet amiből kialakul az ottani Dísztópia forrása az a SERN. A SERN birtokolja most a Föld teljes információ és Technológiáját.Jellenleg is dolgoznak ebben az időben az ügynökeik akik figyelnek minden gyanus eseményt.
AZ LHC vel kezdték meg a kutatásaikat (N.H.Ü-Nagy Hadron Ütköztető)
Jelenleg az időgépem meghibásodott ezért is vagyok Magyarországon Nagy Britannia helyet.
A gravitációs nyom követő sérült meg ami pontosan egy adott helyen tartja az időgépet ha ez nem lenne a Föld forgása és keringése a nap köröl akkor az időgép valahol az űrben kötne ki.
Ezt nem tudom nem csak egy világ vonal létezik senki sem tudja mennyi van.
A világ vonalakat úgy kell elképzelni mint egy kötelet távolról csak egy szálnak tűnik ami a végtelenbe tart de ha közelről megnézzük akkor szálak összege(több világ vonal) alkotja azt a kötelet ami a végtelenbe tart.
És nem hiszem hogy a jövőből jöttél mert mi vittük el az egyetlen olyan időgépet ami emberi utazásra alkalmas.
Helló.
Én 2138-ból jöttem. A NESERTULA dolgozója vagyok. (régen NASA) Éppen egy SECRETI tájmgépet tesztelek. Az lenne a kérdésem hogy láttyátok, értitek amit mondok? Többet sajnos nem mondhatok mert meg van tiltva.
Hello.
Na láttyátok mit írok? Vagy még mindig nem működik a tájmgép :( ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!