Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Megváltoztathatom a világvonalat?

Megváltoztathatom a világvonalat?

Figyelt kérdés

A nevem Extractor 2049 ból jöttem vissza ide.

Az ottani időben a világ dísztópiába süllyedt

Van valami kérdésetek az ottani világról kapcsolatosan?

2014. szept. 22. 22:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

Valószínű hogy vannak földön kívüli élet formák de nem hiszem hogy itt lenének idegenek.(És maximum majd csak több tízezer év múlva találkozhatunk ha ugyan megtaláljuk őket9

Inkább az ilyen megzavarást a központi parancsnokság propagandájának gondolnám.

Amit tudok hogy meg kell állítanom a Parancsnokság terveit.

2014. szept. 23. 00:29
 32/63 A kérdező kommentje:

Én csak egy egyszerű terrorista vagyok aki a szabadságért harcol egy Tér-idő torzító géppel.

(Vicces mi egy terrorista a szabadságért harcol eléggé kifordult és beteg jövőben élek)

2014. szept. 23. 00:32
 33/63 anonim válasza:
Hiszel abban, hogy a földön végérvényesen szabadság az emberi humanizmus hatalma érvényesülne?
2014. szept. 23. 00:34
 34/63 A kérdező kommentje:

Így 17 évesen hiszek abban hogy a világ egy jobb hely lehet és minden ország minden ellen álló frontja ebben hisz.

De így is nagy szó hogy képesek voltunk ellopni az egyetlen olyan gépet ami alkalmas az emberi idő utazásra,nem csak információ vissza küldésére.

De ami igazán viccesé teszi ezt az egészet hogy nem nekem kellene itt lenem hanem a doktor nő nek de a teljes csapatom életét vesztette a rajta ütésben.

Csak nekem sikerült megszereznem a gépet de még így sem nyertünk.

2014. szept. 23. 00:40
 35/63 anonim ***** válasza:
Aki nem akarta saját magába beültetni a chippet azokat kivégezték?
2014. szept. 23. 14:54
 36/63 anonim ***** válasza:
Ki lesz a következő pápa? A jóslatok szerint a mostani az utolsó.
2014. szept. 23. 14:55
 37/63 anonim ***** válasza:
Visszamehetnél, és megkérdezhetnéd az akkori énemtől, hogy mit üzen a mostaninak.
2014. szept. 23. 14:56
 38/63 anonim ***** válasza:

Meg persze a lottó nyertes számai. :D

Mostanában fedezik fel az időutazást?

Legyél politikus, és vont meg a kutatásra szánt pénzt.

2014. szept. 23. 14:57
 39/63 anonim ***** válasza:

"Sajnos téged nem ismerlek így konkrét dolgokat nem tudok mondani csak olyanokat tudok ami nagy valószínűséggel hatással lehetett rád."

privátba is jó lesz az infó. Tudás hatalom. Így jó lenne tudni milyen változások jönnek.

2014. szept. 23. 15:00
 40/63 A kérdező kommentje:

A nagy ki hatású események az Ebola járvány terjedése(Szerencsére időben elkészítették a megfelelő ellenszert de igy is több száz ezren fertősödtek meg és haltak meg),

Több földrengés és ezek okozta szökőárak, A trópusi viharok egyre jobban felerősödnek, a Központ okozta katonai konfliktusok.

A az ottani időben ahogy írtam ez emberekben eléggé felerősödött a vallás a jelenlegi pápát nem ismerem csak annyit tudok hogy Új Guineai.

2014. szept. 23. 16:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!