Ez normális, emberek?
Figyelt kérdés
Néha amikor unatkozok, kimegyek a kertbe, elásom magamat és azt játszom, hogy egy retek vagyok.2014. szept. 21. 14:34
1/9 anonim válasza:
Ez micsoda?? Látom, hogy mindenki ezt rakja ki facebookra, de nem értem. Valaki elmagyarázná, mi ez??
Vagy csak szimplán olyan, mint amikor olyanokat írtak ki, hogy lenyeltem egy katicát, vagy befestem a hajam lilára??
2/9 anonim válasza:
És retekként eseménydúsabb az életed, mint emberként? Mert akkor komoly gondok vannak veled :-)
3/9 anonim válasza:
Kösszönjük de ez már nagyon unalmas.
Ja és ha már elásod magad kerlek fuladjmeg...
4/9 anonim válasza:
Pediglen én cejetem a retket *.*
5/9 A kérdező kommentje:
Van, hogy répát játszom... de az nem annyira eseménydús ^^
2014. szept. 21. 17:30
6/9 anonim válasza:
Vakondokkal akkor megy a háború gondolom.
7/9 A kérdező kommentje:
Áhh, megharcoltam a területeimért :D
2014. szept. 21. 20:03
8/9 anonim válasza:
ideje fiam, hogy megtudd az igazságot!
a retket NEM szokták elásni...
9/9 Optimusz2 válasza:
Ennél még az internetadó bevezetésének terve is viccesebb volt……. Ha így folytatod tovább kidob az anyaföld is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!