Ez normális? Kiskoromban szerettem nézni az emberek arcát, szemét. Mikor nagyobb lettem, leszoktam erről. Most megint rákezdtem erre, olyan érdekesnek találom pár ember arcát.
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm!2014. ápr. 14. 20:22
1/4 anonim válasza:
Csak ez meg másokat kimondottan irritál, úgyhogy csak óvatosan! :)
2/4 anonim válasza:
Engem nem szokott zavarni, csak mosolygok magamban, de más lehet ideges lesz tőle, és úgy agyon ver, hogy hiába kap 3 évet, azzal már nem lehet jóvátenni. Tehát csak azt nézd, aki.. nem tudom. Legjobb ha nem nézel senkit. Inkább figyelj másra, nehogy elüssön egy autó.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 15. 16:29
4/4 anonim válasza:
Hat en az ilyen embereket mindig visszakézből pofán b*sznám, nem értem mit kell bámulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!