Vettem egy gépet, összeraktam, de nem fért be a proci az alaplapba, ezért lefűrészeltem belőle egy kicsit, meg picit húztam a karika órajelén aztán mikor indítottam akkor csak csattant egyet és nem indult el, mi miatt van?
Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 14:11
21/25 anonim válasza:
Jól tetted! Csináltál egy remek hamutálat :-P
Legközelebb vedd elő a sodrófát, és az alaplapot próbáld kinyújtani ;-) Úgy mán jó lössz.
"Próbáltad már újrainditani?..." Induláskor ne felejtsd el mondogatnia varázsszót: Múúúúkoggy! :-D
22/25 anonim válasza:
Álmos vagyok azt hiszem.
MEDVE-NÓTA
Kinn voltam a rengeteg erdőn,
medvét láttam kúszni a lejtőn,
tíz körömmel másztam a fára,
megszökött a medve vacsorája.
Lompos medve brummogva ballag:
"Mászni könnyű ilyen fiatalnak,
mennyi szégyen ér most vén-koromra,
kulloghatok éhesen odúmba."
23/25 anonim válasza:
Azért csattant mert rosszul csináltad, elötte nutellával kell bekenni majd közben nokedlit főzni, láng hegesztővel melegíteni hogy elérd a villamost ha nem tudsz úszni
24/25 I.B.T. válasza:
Te vagy az Tamás? Látom jól tetted, hogy átjelentkeztél az infos szakról egy másikra:D
25/25 anonim válasza:
4 Lába van,.... 4 Kecske van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!