Vga ba vagy alaplapba dugjam a hdmi kábelt?
Figyelt kérdés
ha az alaplapi csatlakozoba dugom akkor nincs jel közben kiprobáltam ha a vga ba akkor jó de néha elmegy 1 pillanatra a kép játék közben
alaplapom az H81M-A
Vga gtx650
2014. szept. 14. 16:00
1/7 anonim válasza:
Ha alaplapba dugod, ki is vághatod a VGA-t, mert akkor nem használod. Magyarán a VGA-ba dugd :)
2/7 anonim válasza:
amelyiket használni akarod ...abba
3/7 A kérdező kommentje:
oké közben rájöttem hogy hülye kérdés de akkor mi a fenének van az alaplapon is hdmi
a másik hogy mitöl mehet el a kép néha?
2014. szept. 14. 16:03
4/7 P.O.C. válasza:
Az alaplapit akkor tudod használni, ha nincs benne diszkrét videokártya. Ugyanis a mai Intel procik már rendelkeznek egy alap, integrál VGA -val. Ami netezésre és irodai munkára tökéletes.
Hogy érted hogy elmegy néha a kép? Csak HDMI -n tapasztalod ezt? Hibaüzenet nincs?
5/7 A kérdező kommentje:
játék közben vagy netezés közben 1 pillanatra elsötétül meg vissza jön eddig csak hdmi-n igen mert tvre van rákötve
2014. szept. 14. 16:11
6/7 anonim válasza:
Rakd újra a videokártya drivert, ha nem segít, rakj föl régebbi, esetleg béta drivert. Ha ez sem segít, akkor lehet, hogy hardver eredetű a hiba.
7/7 A kérdező kommentje:
már ujra dobtam a gépet szoval mondjuk frissitettem is a driverét avideo kártyának
2014. szept. 14. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!