Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez lenne a tökéletes megoldás...

Ez lenne a tökéletes megoldás az ország problémájára?

Figyelt kérdés
Rájöttem, mi az, ami megoldhatja az ország problémáit. Az gond az, hogy nem használjuk ki a környezetünk adta lehetőségeket. Talán vakok vagyunk? Nem vettük észre, hogy hol élünk? Gondoljatok bele, hogy milyen alakja van a Kárpát Medencének. Nem medence. Focistadion! A megoldás, hogy az egész kárpátmedence köré egy hatalmas focistadion építünk, így mi is egy játszma részesei lehetünk. Vajon mikor fog megvalósulni? Vajon rájönnek az emberek, hogy az egyetlen megoldás az, ha egy gigantikus focistadiont építünk?

2014. szept. 10. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nehézségek merülnek fel az építkezés során.

A jobb közép Beremeg(szász) és Huszt düledékein.

Lejjebb a kutyák meg ezt csaholják: csau, csau csesz(hetjük) a transz-szilvát, legalul (te)temes köz pénzek hiányoznak, a balközépnél meg a Burgen(king)land nem épülhet föl, mert a sógorunk nem engedi, legfelül meg a (víz)lépcső van mindig lezárva, ott nem lehet közlekedni.

Így aztán csak egy sokkal kisebb stadion építhető fel, de az ötlet jó, már látok is egy mecset:

Beadás jobbról, a Simácska mellre veszi, majd passzolja a bőrt középre. A baloldalra poros lapok záporoznak, de akkor a középcsatár megszerzi a labdát. Orbán cselt cselre vet és tör előre. Csatártársai hullanak mellőle, nagyon durva a játék, Hatvannál rárúgja, de kivágódik a labda.

Itt egy időre megszakad a játék, mert a Nemzetközi Valutaalap közbelép. de reméljük hamarosan folytatódik.

Hajrá magyarok!

2014. szept. 11. 01:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Jó reggelem lett ettől a kérdéstől:).

De: máskor ne mond ki az ilyen ötleteket, mert még megvalósítja a Vezír...

2014. szept. 11. 06:26
 13/14 Spilerke ***** válasza:
Én is gondolkoztam már azon, hogy az egész lehetne egy hatalmas focipálya, szerintem ez lenne a megoldás mindenre. :DD
2014. szept. 22. 21:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy van aki így látja.
2014. szept. 22. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!