Nagyon általánosan, leegyszerűsítve elmagyarázva, hogyan írnád le a South Park Humort, és a Family Guy Humort?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 19:48
1/4 anonim 

válasza:

Jó, és erőltetett. Ennek ellenére azt látom, hogy meglepően sokan szeretik a Family Guy-t. Kevés jó poén van benne szerintem.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mondhatjuk annyira jó, hogy szavakba sem lehet önteni. :)
2014. júl. 30. 08:10
3/4 anonim 

válasza:

South parkot nem nézek.
Family guy: burkolt társadalomkritika komikusan rajzfilm formátumban.
Egyébként van egy rész amiben pont elmondják hogy a Family guy melyik filmkategóriába van sorolva, ha hazamentem megkeresem neked. Valahogy úgy volt hogy : "A mai televíziózásban kétféle műfajt különböztetünk meg. A szituációs komédia ahol a mindennapi élet fricskáin nevetünk és a **** (erre nem emlékszem), ahol a fingás van a középpontban. Sorozatunk az utóbbiba tartozik."
4/4 anonim 

válasza:

South parkot azt szeretem! :) Vannak ratyi részei, de többsége jó.
Zsidakabraa! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!