Mit jelent? Mi a tartalma? Hétköznapi nyelven elmagyarázva
Figyelt kérdés
a tűz nem vár a napra hogy forró legyen sem a szél a holdra hogy hideget fújjon2010. jún. 4. 14:57
1/3 anonim válasza:
a tűz nem vár a napra hogy forró legyen: azért nem vár a napra, mert a tűz önmagában forró, és nem attól lesz forró, ha rásüt a nap. magyarul nem kell sütnie a napnak ahhoz, hogy a tűz meleg legyen.
sem a szél a holdra hogy hideget fújjon: ugyanez érvényes erre is. a szél is...nem csak akkor fúj hideg szél ha fent van a hold (éjszaka van), hanem fújhat hideg szél akármikor, délelőtt 10-kor, délután 3-kor, meg este 11-kor is(amikor már fent van a hold)
2/3 A kérdező kommentje:
és ez nem utal valamilyen érzelmekre ? mert így én is értem ahogy te leírtad,csak én szerelemre,valamilyen érzelemre gondoltam hogy azt fejezi ki
2010. jún. 4. 19:55
3/3 A kérdező kommentje:
vagy hogy van valami mondanivalója
2010. jún. 4. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!