Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Le tudnátok írni a titokzatos...

Le tudnátok írni a titokzatos lényeket amiket mi fedeztünk fel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az érmelléki kuglófemberre,a kecifalónénire,a rézfaszú bagolyra(na meg persze a rézfa szúbagolyra)

és a krixkraxlábiakra meg mindenre.Mennyit tudtok felsorolni hajrá!

2014. júl. 14. 18:32
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:

Akkor most már fel fogom ismerni őket;) Akkor jó, az űrpálinka tényleg az egyik legjobb ital a galaxis eme felén

Sajnos róla én se tudok semmit :(

2014. júl. 19. 15:13
 22/57 A kérdező kommentje:

kár pedig érdekes lehet a kecifalónéni :c

és a guargumik kik vagy mik?

2014. júl. 19. 15:39
 23/57 anonim ***** válasza:

Minden bizonnyal az lehet. Talán a mobilizációs néni rokona, de nem biztos.

A guargumi egy kétéltű faj a Guarn bolygóról. Ujjaik közt úszóhártyák feszülnek, légzőnyílásuk pedig a fejük tetején van.

Ők is leakarnak igázni minket de nem támadással hanem az emberek guargumizálásával. Ugyanis a guargumi nevű adalék valójában ezeknek a lényeknek az ivarsejtjeiből áll és ezek nagy koncentrációban elkezdik guargumizálni az embert. Azonban a kapzsi élelmiszeripari fejeseknek most már hamisított guargumit használnak csak mert az olcsóbb, így tudtukon és akaratukon kívül is segítenek az emberiségen.

2014. júl. 19. 16:31
 24/57 A kérdező kommentje:

és a szilvásbuktoidok azok szilvásbukták amik élnek és

szaladgálnak össze vissza vagy mik ezek????

2014. júl. 19. 18:13
 25/57 anonim ***** válasza:

A szilvásbuktoidok földönkívüliek akik úgy néznek ki mint egy kocsánxon ülő szemmel rendelkező szilvásbukta. Már évszázadok óta szilvásbukta klóngyárban készülnek.

Legerősebb fegyverük a szilváslézersugár ami képes megváltoztatni az anyag molekuláris szerkezetét.

2014. júl. 19. 21:29
 26/57 A kérdező kommentje:
és a gombalábiak milyen teremtmények?sokat hallottam róluk de az internet keveset ír róluk miért van ez?kik is ők??
2014. júl. 19. 21:53
 27/57 anonim ***** válasza:
Gombalábiak? Róluk én se tudok sokat, elvileg egyfajta földönkívüli gombák amik nemcsak helyváltoztatásra képesek de valamiféle értelemmel is rendelkeznek. Bizonyos fajok tenyésztik őket mivel valamilyen pozitív hatású anyagot termelnek.
2014. júl. 19. 21:59
 28/57 A kérdező kommentje:
oh ezeket ennyire titkolják mint pl a kecifalónénit?vagy csak nem hallottak róluk?amúgy képzeld lefényképeztem egy krixkraxlábit a kertben!
2014. júl. 19. 22:01
 29/57 A kérdező kommentje:
nézd most a fénykép nézegetése közben rájöttem hogy a háttérben van egy gombalábi és még egy krixkraxlábit is sikerült lencsevégre kepni!
2014. júl. 19. 22:08
 30/57 A kérdező kommentje:
itt a fotóm: [link]
2014. júl. 19. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!