Le tudnátok írni a titokzatos lényeket amiket mi fedeztünk fel?
Gondolok itt az érmelléki kuglófemberre,a kecifalónénire,a rézfaszú bagolyra(na meg persze a rézfa szúbagolyra)
és a krixkraxlábiakra meg mindenre.Mennyit tudtok felsorolni hajrá!
#5 a replikátor nem lény az egy eszköz a Star Trekben xDDDD amúgy marha jó volt :D
Nem tudom voltak-e már:
csillám***láma
réz***onfütyülőkisangyalka
mikroóriás
a ***-ok jelentése a hím nemi szerv egy alternatív megnevezése.
# 12 Igen tudom, hogy az de itt az oldalon valamiért lényként szerepelt xD
Üdv, D.W.
Nos elvileg azok a krixkraxiak és a lumbulábiak kereszteződéséből jöhettek létre. Bár szerintem ezek a hibridek sose léteztek, csak a gujmáni propaganda terjesztette, hogy a krixkraxiak és a lumbulábiak.hbridizációs kísérleteket folytatnak egymással. De ez nagyon valószínűtlen mivel a két faj biológiája teljességgel különbözik.
Üdv, D.W.
Különös... És, hogy néztek ki? Legalább megkínáltak az űrpálinkával téged?
A vérszopó meggyeskuglófember Erdélyben él. A érmelléki kuglófember ritka rokonfaja. Valóban együtt él a vámpírokkal és együtt is járnak vadászni a városokba és a falvakba. Ezeket a hordákat mindig a meggyeskuglófember vezeti, ezért mindig az övé az első áldozat. A helyiek azonban rájöttek, hogy megelégszenek némi pálinkával is, ezért az erdő faira teli pálinkásüvegeket lógatnak. Ezért is van az, hogy mostanság már nem találkozhatunk velük lakott területen.
pontosan akkorák voltak mint a lumbalábiak csak kicsit kisebbek, igen adtak űrpálinkát és jó volt,
a kecifaló néniről viszont semmit sem tudok róla mit lehet elmondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!