Ez még belefér a barátságunkba?
Figyelt kérdés
sziaa:) szóval azért szerettem volna Veled beszélni egy kicsit mert lenne egy nagy kérésem...szal elég nehezen szántam rá magam de mivel nagyon sokmindent megbeszéltünk nem tartom tovább magamban. rengetegszer mondtam már neked hogy szerintem nagyon szép lány vagy (hiába mondod azt hogy nem, én tudom hogy igen:P) és nagyon sokszor segítettél már nekem, tényleg Te vagy az akivel bármit meg tudok beszélni és amit mondtam tudod hogy nekem is elmondhatsz bármit. szóval lehet kicsit meglepően fog hangzani, arra szeretnélek kérni hogy megcsókolhatlak? ne értsd félre nem nyomulni szeretnék, meg h. ilyen bénán adtam elő csak tudod h még nem csináltam senkivel és ki szeretném próbálni milyen lehet... belefér ez a barátságunkba? ígérem nem beszélek róla SOHA senkinek, csak egy kellemes emlék maradna. azért kérem ezt tőled mert nagyon közel állsz hozzám és fontos vagy nekem. bocsi ha túl hülye ötletlen tűnik, de úgy gondoltam sokkal jobb így mert mindig is őszinte vtam Veled:)2010. jan. 4. 21:24
1/16 anonim válasza:
hát persze én Don Juanon :D XDDDDDDDDD
2/16 anonim válasza:
hű te írtad azt az örülök, hogy vagy nekem-eset is ugyeeee?:) a kirakatnézegetős-teás-rendelünkvmiteset :)
4/16 A kérdező kommentje:
22:04es igen én :)) hogy milyen jó emberismerő vagy:) és köszi mindenkinek aki megengedi:))
2010. jan. 4. 22:21
5/16 A kérdező kommentje:
22:18as, nyugi az én sem =)
2010. jan. 4. 22:27
6/16 anonim válasza:
Nah most akkor kinyalsz, vagy szövegelsz még egy órát? xDD
7/16 A kérdező kommentje:
ehh :D ez jóvolt:D:)
2010. jan. 4. 23:18
10/16 anonim válasza:
:))
rád ismertem... mert imádtam azt a kérdést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!