Milyen vicces gyerekkori történeteitek vannak?
Figyelt kérdés
Bármi, ami vicces, furcsa, bizarr, vagy akármi más :D2010. jan. 4. 16:33
21/26 anonim válasza:
kb 4 éves lehettem a tesóm 5.együtt fürödtünk nyáron az udvaron a kismedencébe.beleszartam,ő meg a hajóval játszott hogy lemerül és feljön.aztán a sz@rt is felhozta,sikítva rohant ki a medencéből,hehe
22/26 A kérdező kommentje:
xD Ezek baromi jóók!! Úgy tnik, a legtöbb gyereknek közellenség a csirke :D mondjuk ha nincs feje, akkor már érdekesebb a helyzet.. Lovaglás nálam is megvolt, csak én a létrát képzeltem lónak :D
Meg kevertem is mindig mindenféle katyvaszokat 1-2os koromban, suliudvaron kedvenc szórakozásom volt, hogy minden fűt-fát-virágot letépkedtem és vízzel meg földdel vmi izét csináltam belőle. Lehet sejteni, hogy néztem ki mindig ezek után :D Írjatok még sokan, sok ilyen jó sztorit!
2010. jan. 10. 13:51
23/26 anonim válasza:
nekem állítólag vicces volt a kedvenc szórakozásom kiskoromban:P régen úgy volt a kocsibejáró, hogy betonlapokkal volt kirakva a keréknyom a garázsig. a keréknyomokat pedig fű vette körül. apám pedig autókkal foglalkozik, szóval ezt gyakran használták, meg általában voltak is az udvaron megrendelők. azt mesélik én imádtam beállni a kocsibejáró közepére és széttett lábakkal lepisilni a füvet nap közben XD apám örültXD
24/26 anonim válasza:
egy másik kedvencem, mikor egyszer kardot kaptam ajándékba:P tavasz környékén lehetett. anyci csak annyit vett észre, hogy a gyerek ritkamód boldogan szalad be a kertből és vidáman kiáltozik, hogy "megöltem a sárkányt!!". anyci kinézett az ablakon és egyből ő is kiáltozni kezdett. az összes rózsáját lekardoztam, egy darab sem volt azon az éven XD
25/26 anonim válasza:
Kérdező: Ilyen velünk is volt xD Régen barátnőimmel egy pocsolyából szedtünk össze "vizet", aztán dobáltunk bele füvet, kutyasz.rt xD, meg mindent amit találtunk, aztán meg lelocsoltuk vele a fiúkat [3 lány kontra 3 fiú], meg sima vízzel is locsolkodtunk. Persze ez nyáron volt [najó, a saras dolog május közepén :D], de azt a nyarat imádtam =)
26/26 anonim válasza:
Mi egyszer télen kutyaszarral ,,hógolyóztunk"... A tanárok észrevették és kitiltották az egész osztályt arról a játszótérről... Durva volt, de nagyon jól szórakoztunk! Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!