Milyen vicces gyerekkori történeteitek vannak?
Hűű..engem is kergetett meg kakas XD
Kb. 6 éves lehettem,a tesóm a kerítésen keresztül mindig bosszantotta. Egyszer kiszabadult, és csak én voltam kinn. A fenekembe csípett! :D
1,5 évesen húsvétkor megtaláltam amit a nyúszi hozot.Fogtam egy plasztik tálat és elkezdtem feltörni a szines tojásokat,mert azt hittem azok is csokiból vannak.
Aztán amikor egy se volt csoki,volt nagy bőgés.De a locsolkodóknak már nem maradt tojás!
engem nem kakas kergetett meg, hanem egy fejnélküli tyúk.
Nagyanyáméknál voltam, éppen tyúkot vágtak. Keresztanyám levágta a fejét, de még az idegek dolgoztak a tyúkban, úgyhogy amikor letette, a tyúk járt még vagy kettőt-hármat, neki a lábamnak, aztán kiterült.
Kb. 8 éves kiscsaj voltam, elképzelhetitek, milyen hangerővel reagáltam le a dolgot:)
Másik történetem: kb. 6-7 éves lehettem, szintén nagyapáméknál voltam. Elhatároztam, hogy csinálok valami fincsi krémet. A fincsiről azt gondoltam, hogy az a finom, amiben jó sok alapanyag van. Szóval reszelt almától kezdve, mustáron át az összes fellelhető fűszerig minden belekerült. Mikor elkészültem vele, megkóstoltattam nagyapámmal. Az öreg nagyon szeretett, mindig csak becézgetett, de akkor akkorát ordított, hogy jobban megijedtem, mint a fejetlen csirkétől.
Azt mondta, ezt úgy, ahogy van, dobjam ki a kutyának, az úgyis mindent megeszik. Nahát, az addig így is volt, de a krémemet Rexi is kihányta, és vagy 3 napig nem is nagyon evett semmit. Nagyapám majdnem állatorvost hívott hozzá:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!