Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mekkora a megengedett pattanás...

Mekkora a megengedett pattanás nagysága, amivel még ki szabad menni az utcára?

Figyelt kérdés
Jött az arcomra egy elég nagy piros gyulladt pattanás, aminek nagyobb az átmérője mint 3 cm. Úgy hallottam, denem vagyok benne biztos, hogy aki ennél nagyobb átmérőjű pattanással közlekedik az utcán, azt a Pattanásrendőrség elviheti és bezárhatják pár napra, amíg el nem múlik, majd kiengedik. Kockáztassak vagy esetleg vessek be valami trükköt? Pl: ragasszam le sebtapasszal. Kéne vennem margarint meg sikosítót a boltban, de ott sok az ember. Mi van, ha mondjuk a pénztáros kihívja rám a Patizsarukat?

2014. jún. 23. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gyere be sürgősen az osztályomra, mert operálni kell. Az egy mellbimbó, csak rossz helyre nőtt. Megoldjuk!
2014. jún. 23. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább ragaszd le, de ha így lebuksz, akkor éveket varrhatnak rád, sőt olyanról is hallottam, hogy kiisznek illegálisan az USA-ban hogy halálra ítéljenek. Inkább nyomd ki a pattanást, de vigyázz, hogy a magfúziótól nehogy nagyot robbanjon.
2014. júl. 24. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
magfissziótól*
2014. júl. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!