Mit csináljak? Már nem bírom tovább! Feleségem nem hajlandó olajat cserélni az autóba, megjavítani az elromlott kerti gépeket, megmetszeni a fákat. Ha a házon van javítani való, tető, vakolat abból is kihúzza magát! Mit tanácsoltok?
Köszi kérdező...
Illetve nem!
A kérdés felett átsiklottam volna még itt a HUMOR kategóriában is!
De a válaszok!
Istenem, nagyon jókat röhögök! :D :D :D
Für dich.
(fonetikusan: fürdik)
keress egy vidéki paraszt nőt.
a férjem azt mondta, hogy egy vidéki nőt kellett volna elvennie, az mindenhez ért. az én férjem is elvárja, hogy mindent én csináljak, gyerekek, háztartás, autómosás.....miközben ő semmihez nem ért.
A kérdező nem hímsoviniszta.
Kérdésével rávilágított arra a tényre, hogy amikor a nők elkezdenek panaszkodni, hogy nekik mennyi dolguk van az életben, akkor a férfinak mi a feladata!
Hát ezek! Pénzt keresni és pénzt spórolni!
A kérdés vicces, ám igaz és elgondolkodtató is egyben!
"Hát ezek! Pénzt keresni és pénzt spórolni! "
A nők is ugyanúgy keresnek pénzt szerencsére, úgy hogy ez nem állja meg a helyét. A fűnyíró nagyon ritkán romlik el, a háztartás viszont napi munkát igényel.
Rengeteg család pedig eleve nem kertes házban él, tehát a kérdésben szereplő munkák fel sem merülnek.
Mindkét fél csinálja azt, amihez ért, és amire szükség van. De ARÁNYOSAN! Nehogy már évi egy olajcsere miatt a fent maradó 364 napon a lábát lógassa valamelyik. Kajálni, takarítani, mosni, bevásárolni viszont rendszeresen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!