Én vagyok a pókember! Van valaki rajtam kívül akinek van egy természetfeletti képessége? Segíteni kéne legyőzni a zöld manót!?
Már próbáltam lefékezni de mindig kitervelt valamit... segítenél légyszi? egyedül nehéz lenne..., nézd meg a videót rólam:
https://www.youtube.com/watch?v=bQ3nBSTpq4M
Tisztelt pókember nem nézhetek videókat mert az ügynökség nem adott rá engedélyt az ügynökségtől azt a megbízatást kaptam, hogy figyeljem a GYIK-s kollégákat tehát nem szórakozásból vagyok itt
Kedves Manó engem nem könnyü elintézni én már sok bolygóközi bűnözővel elbántam igazából maga nem verseny képes.
J ügynök
Kedves kérdező a kollégáím a napokban megkeresík önt és bemutassák önnek a perdöntő bizonyítékokat és maga tévedésben él jómagam számtalanszor mentettem meg ezt a bolygót nélkülem nem lenne mit megmentenie, amig maga egy nyavajás városnak segédkezik és eljátssza a szuperhőst én addig naponta megmentem a bolygót nem ülök a fotelban állandóan terepmunkára vagyok ítélve az egyetlen szórakozásom a mobilnet.
J ügynök
Én meg Steven Rogers vok.
Hétvégén rovar írtás a shieldnél, szóval te, Póknő, és Antman nagyon megszívtátok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!