Én vagyok a pókember! Van valaki rajtam kívül akinek van egy természetfeletti képessége? Segíteni kéne legyőzni a zöld manót!?
Már próbáltam lefékezni de mindig kitervelt valamit... segítenél légyszi? egyedül nehéz lenne..., nézd meg a videót rólam:
https://www.youtube.com/watch?v=bQ3nBSTpq4M
Kedves pókember ön folyamatosan pókhálóval szemeteli össze a szép és rendezett városunkat ezért a Budapesti önkormányzati hivatal önt 44 óra közmunkára ítélte és 5000 ezer Ft pénzbírságra megkérem, hogy szíveskedjék befizetni az említett pénz összeget, amennyiben nem kívánja rendezni a tartozását az ügynökség a helyi hatósághoz fordul és megteszi a szükséges lépéseket ön ellen.
J ügynök
Ja és nincs joguk meg bírságolni 1 Ft-al se! Mert minden nap sok életet mentek meg, és a SAJÁT életemet kockáztatom!
egyet értesz MANÓ?
Tisztelt pókember ön engem nem tudd félre vezetni sok éves pályafutásom alatt megtanultam egy s mást tehát bizonyítékaink vannak arra, hogy ön bűncselekményt követett el megkérem önt, hogy fizesse be az említett pénz összeget.
Kedves Zöld Manó önt az IP-je alapján már lenyomozták a kollégáím és kiadták a körözést ön ellen.
tisztelettel a MIB-es ügynökség.
Dehogy nincs joguk meg bírságolni önt a törvény betartása mindenkire vonatkozik én is mindennap megmentem ezt a nyavajás bolygót mégsem kapok elismerést az emberektől és természetesen nem követek el bűncselekményt.
Kedves Zöld Manó az ügynökség munkatársai fel vannak a fegyverkezve ön ellen egyébként is mindent tudunk magáról esélye sincsen ellenünk jobb, ha megadta magát.
J ügynök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!