Mit vegyek a dagadt osztálytársamnak?
Figyelt kérdés
175 cm magas 100 kg 14 éves.1 szemöldöke van és rohadtul utálom. Mit vegyek neki osztálykarácsonyra?Esteleg vmi bögrét hogy ne hizzon el vagy Norbi ápdéjt könyvet?2009. dec. 11. 20:55
21/22 anonim válasza:
Szerintem nem azért utálod mert kövér... vagy nem tom.. a modoráért is lehet vkit utálni ..ti véditek a kövért és kitudja h mien.. nem tudtok semmit és okoskodtok.. am is humor kategóriában van feltéve és szerintem vicces..
13/L
22/22 anonim válasza:
a kövért..miért minősíti mindeki a kövéreket.oké sokan tehtnek róla és leég bunkók de sztem csak azért olyanok mert velük is olyanok mindegy..és tényleg humor katgóriába van de akkor se kéne mindkei lehurrogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!