Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit vegyek a dagadt osztálytár...

Mit vegyek a dagadt osztálytársamnak?

Figyelt kérdés
175 cm magas 100 kg 14 éves.1 szemöldöke van és rohadtul utálom. Mit vegyek neki osztálykarácsonyra?Esteleg vmi bögrét hogy ne hizzon el vagy Norbi ápdéjt könyvet?
2009. dec. 11. 20:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
Ciános csoki? xD
2009. dec. 11. 21:25
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
pffff fiam.
2009. dec. 11. 21:39
 13/22 A kérdező kommentje:
Megnézhettétek volna a kategoriát:DCsokit kap azt kész annak mindenki örül:D
2009. dec. 11. 21:56
 14/22 anonim ***** válasza:
28%

Az előttem hozzászólt emberek, szerintem olyan kövérek lehetnek, mint amit a kérdező leírt. Vicc kategória. Ja és attól, hogy kövér nem kell védeni meg ilyesmi. Egy kövér embert akkor kell védeni, ha tényleg tesz az ellen, hogy kövér. A kövérség nem függ össze a modorával. Ha a kérdező azt írta, hogy utálja, akkor valószínűleg egy goromba, bunkó gyerek lehet, mivel másért nem nagyon lehet utálni.

Ajándéknak meg vehetsz neki egy gumicukor súlyzót. A Tescoban láttam ilyet nemrég.:D

2009. dec. 11. 22:14
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Sajnállak, mert én is megvetettem a kérdezőt és nem vagyok dagadt! De nem értem akkor sem, hogy ebben mégis mi a vicc? Általában sok kövér embert már azért is megvetnek, mert kövér és még szerencsétlen meg sem szólalt, hogy megismerjék belülről is! Ez szánalom!
2009. dec. 11. 22:19
 16/22 anonim ***** válasza:
38%
2. vagyok: 22:14-nek: Senkit se kell bántani. Létezik egy fontos szó:TOLERANCIA
2009. dec. 11. 22:20
 17/22 anonim ***** válasza:
24%
Ja és még annyi, hogy igenis tehet arról, hogy kövér. A genetikailag kövér is képes lefogyni, ha akarja. Az én családomban (anya, apa, tesó, nagyik stb..)mindenki túlsúlyos. 1-2 éve már nekem is volt egy kis pocakom, de rengeteget sportoltam, és most kockás hasam van. Mindent meg lehet, csak akarni kell. Bocsi az offért, de muszáj volt.
2009. dec. 11. 22:21
 18/22 anonim ***** válasza:
14%
22:21nek: a 2. válaszoló:Téged bántottak a súlyod miatt?
2009. dec. 11. 22:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenkit bántottak már a súlya miatt...Ha vékony ha dagadt ilyenek az emberek és itt sztem ne akarja mindenki adni az érzelgős világbékés arcát mert szereti kiosztogatni az embereket..
2009. dec. 11. 22:31
 20/22 anonim ***** válasza:
37%
gondolom akkor te is simán lenézed a kövéreket! Ha már a családodból mindenki kövér, akkor lehetnél egy kicsit tényleg toleránsabb a kövérekkel, mert így meg van a véleményed anyádról is, apádról is! ÉS tudhatod, hogy nem olyan egyszerű lefogyni, főleg annak, aki genetikailag kövér! Am meg nem biztos, hogy ha lefogyna szebb is lenne!
2009. dec. 11. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!