Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Eltévedt a bagoly? Mitcsinálja...

Eltévedt a bagoly? Mitcsináljak? (két osztálytársamnak már megjött)

Figyelt kérdés

kettő hete leköltöztünk zalacsányból pécsre és én tegnapelött lettem 11éves, de nem jött levelem a Roxfortból.

lehet hogy a bagoly csányba vitte a levelet és ott nem talált meg és visszafordult??,

11f

2010. febr. 18. 18:00
1 2
 1/17 anonim válasza:
84%
mekkora egy idióta fa... vagy XD
2010. febr. 18. 18:06
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
nahát! én gyorsan felülnék egy seprűre aztán utána erednék annak a szerencsétlen madárnak, aztán jól megtépném. Esetleg meg is sütném, hadd tanuljon rendet.
2010. febr. 18. 18:15
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Biztosan eltévedt. Na meg te is, mert a kérdés a humor kategóriába való, és nem ide.

Na meg van egy kis gond. Mivel a Keletiben a 9. és a 10. vágány között nincs olyan vastag betonoszlop, aminek neki tudnál menni a kofferkulival, ezért kénytelen leszel eljutni Londonba, hogy ott szállj fel az expresszre. Viszont ha a lépcső alatt laksz, akkor biztosan nem kapsz a nevelőszüleidtől annyi pénzt, hogy eljuss Londonba. Így nem is tudsz elmenni Roxfortba. Ezért nem jött a bagoly!

Viszont, ha a lépcső alatt laksz, akkor hívd fel a Naplót (tv2) és akkor kijönnek, lesz egy kis balhé, de talán Tvrtko kijuttat ingyen Londonba.

2010. febr. 18. 18:17
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Vagy nyárson megsütné a tökeidet! De azt nem ajánlom! De ha kellene akkor köretnek főtt krumlit tálalnák!
2010. febr. 18. 21:44
 5/17 A kérdező kommentje:
miért rakták át a humor kategoriába a kérdésemet??,
2010. ápr. 6. 15:43
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
szerintem eltévedt! én már 13 vagyok, és velem ugyanez volt 2 éve. azóta a roxfortba járok :). mágiatöri nem az erősségem, de bűbájtanból osztályelső vagyok!
2010. ápr. 6. 15:53
 7/17 anonim ***** válasza:
83%

15:53

rajtad besirtam:D:D:D:D:DD:

Én loptam el..:$ mert lecsaptam a baglyot.. ugyhogy nálam van a leveled..de ne izgulj ugysem vettek fel:/ Sorry

2010. ápr. 6. 16:37
 8/17 A kérdező kommentje:
És ottis van internet meg minden?
2010. ápr. 6. 17:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van Roxnet, a mugli születésű tanulóknak biztosítanak Roxbookot is!
2010. ápr. 6. 18:42
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
jujjj de bfasz vagy... ittenem. xd
2010. ápr. 6. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!