Eltévedt a bagoly? Mitcsináljak? (két osztálytársamnak már megjött)
kettő hete leköltöztünk zalacsányból pécsre és én tegnapelött lettem 11éves, de nem jött levelem a Roxfortból.
lehet hogy a bagoly csányba vitte a levelet és ott nem talált meg és visszafordult??,
11f
Biztosan eltévedt. Na meg te is, mert a kérdés a humor kategóriába való, és nem ide.
Na meg van egy kis gond. Mivel a Keletiben a 9. és a 10. vágány között nincs olyan vastag betonoszlop, aminek neki tudnál menni a kofferkulival, ezért kénytelen leszel eljutni Londonba, hogy ott szállj fel az expresszre. Viszont ha a lépcső alatt laksz, akkor biztosan nem kapsz a nevelőszüleidtől annyi pénzt, hogy eljuss Londonba. Így nem is tudsz elmenni Roxfortba. Ezért nem jött a bagoly!
Viszont, ha a lépcső alatt laksz, akkor hívd fel a Naplót (tv2) és akkor kijönnek, lesz egy kis balhé, de talán Tvrtko kijuttat ingyen Londonba.
15:53
rajtad besirtam:D:D:D:D:DD:
Én loptam el..:$ mert lecsaptam a baglyot.. ugyhogy nálam van a leveled..de ne izgulj ugysem vettek fel:/ Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!