Hogy rejtsem el hogy vámpír vagyok?
Figyelt kérdés
Hátrány hogy a környezetemben lévő emberek tagadásom ellenére látják hogy vámpír vagyok!
Emberi a külsőm és viselkedésem van! De a 8-éves kislánytól az 50-évesig valahogy órákon belül leszűrik hogy vámpír vagyok!
Hogy rejtsem el ha nem mutatom jelét mivoltomnak?
2014. febr. 24. 23:37
11/14 anonim válasza:
Öhm... a kérdés valószínű arra irányult, hogy mitől vagy te vámpír. Vért iszol, bánt a fény, felgyulladsz a napfény hatására, félsz a feszületektől, nem öregszel...? Hú, és a kedvencem, ki tudod mondani, hogy Isten? *.*
Jah meg így ha már lehet, akkor kérdezek én is. Milyen idős vagy, mióta vagy "vámpír"?
12/14 anonim válasza:
Menj ki a tűző napra és zabálj fokhagymát.
13/14 anonim válasza:
Kenjél szart a fogadra, majd húzz egy kotont a fejedre. Így senki nem fog vámpírnak nézni, csak hülyének, ami vagy.
14/14 sanziii válasza:
b*zi vagy te, nem vámpír, keress 1 kötelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!