Milyen vicces iskolai történeteitek vannak?
Elmesélnétek párat? Én is mondok egyet:
Ebédnél a magyar tanár felkiált: -Gyerekek!! Ki tette a zsíros kenyeret a radiátorra?? :D ki köptem a levest...
Diák: -Tanárnő, de jól néz ki ma!
Tanárnő: -Nem kell bókolni
Retardált diák: -Úgy van, nyaljad is ki!!
Tanárnő: <nem értette> -Tényleg nem kell.
:DDD
Tanár: Na most azonnal kiváglak innen!
Diák: Adjak hozzá ollót?
---
Vagy amikor elkezdett pislákolni a lámpa, és egy diák beüvöltötte: JÖNNEK A DEMENTOROK MINDENKI FUSSON AMERRE TUD!
---
A tanár felrajzolt téglalapokat a táblára (olyan oszlopszerűket, növekvő sorrendbe, mint az MP3 lejátszóknál a hangerő beállításánál), és beszínezte őket, majd azt mondta: ekkora most az osztály hangereje. Fogta magát, és kisatírozott belőle párat, és azt mondta: most pedig alacsonyabbra állítottam a hangerőt. Mindenki elkezdett nevetni, a tanár meg csak mérgelődött.
#1-2 vagyok:
Említett retardált gyerek indítja mindig be az interaktív táblát az egyik tanárnak, és ahogy ott ül a táblához kapcsolt laptop mellett, ott van a sajátja is és épp bootol.
Ebben a pillanatban jön a tanár, kérdezi hogy bekapcsolta-e már a táblát. És hirtelen előjön a csávó háttérképe, egy pucér csaj :DDD A tanár reakciója: -xy, te mit nézel,
-semmit, (közben gyorsan próbálja változtatni, kijön még 3-4 ilyen kép, closeup p*ncik,) az osztály szarrá röhögte magát :DDD
Nagyon jók, még jöhetnek!
Addig én is írok:
Az énektanár énekel, rázkódik a nagy hájas tokája, erre röhögést visszafojtva vörösödik a fejem, már alig bírom, halk nevetésbe kezdek, ami egyre hangosabb, erre ezt mondja: -Fiam, te bolond vagy? (Mégjobban rázkódott a tokája) aztán kitört a röhögés
Itt van még egy:
Matekórán a matektanár felrúgta a kukát :D
Aztán egy 10 perc múlva meg belelépett :D persze, rászorult a lábára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!