Csinálni akarok egy hitelesnek látszó UFO videót, hogy fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
Nincs fantáziám bár nagyon értek hozzá csak nincs ötletem segítsetek.2014. febr. 24. 12:44
1/13 A kérdező kommentje:
Bár az ideig videók, amelyeket sokra vitték én csak meg akarom adni az ufóhívőknek azt, amire vágynak. :)
2014. febr. 24. 12:52
2/13 A kérdező kommentje:
"Bár az ideig videók, amelyeket gyártota
2014. febr. 24. 12:53
3/13 A kérdező kommentje:
"Bár az ideig videók, amelyeket gyártotam"
2014. febr. 24. 12:53
4/13 anonim válasza:
No, még egy-két próbálkozás, és egész közel kerülsz majd a rövidke mondat helyes írásmódjához :D
5/13 A kérdező kommentje:
Le merült a telefonom és nem vagyok otthon jah! és olasz származású vagyok harmadjára sikerülni fog mi olaszok nagyon értünk az UFO videó hamisításhoz. :D
2014. febr. 24. 13:38
6/13 anonim válasza:
Tanuld meg használni profin az Adobe After Effect-et,aztán had szóljon.......
7/13 anonim válasza:
Hitelesnek látszó videót szerintem úgy tudsz csinálni, hogy nagyon odafigyelsz minden jelentéktelen apró dologra is a háttérben.
Ez nem ufos, kamu a video, de ha megnézed egész jó lett. Sok apróságra figyeltek. Fékezés, a sofőr meglepetése,féknyom, minden.
8/13 anonim válasza:
Első jelenet - Pataki Attila meglepődik... Ezzel is zárul egyben.
9/13 anonim válasza:
Ha ufo videót akarsz csinálni, akkor a legfontosabb dolog amire figyelni kell, hogy a lehető legalacsonyabb felbontású kamerával (és a lehető legrosszabb beállításon) vedd fel a videót. Ha ez sikerült, akkor most már kész a videó, ami olyan rossz minőségű, hogy nem lehet belekötni semmilyen részletébe, mert a fontos dolgok sem látszódnak jól...... és kész is az 539876. interneten megtalálható megdönthetetlen ufo videó. :)
10/13 anonim válasza:
Hát ha repülő csészealjról van szó, csak meg kell rendezned egy kis műperpatvart a barátnőddel/pároddal.....-)
Mondjuk egy olyan jelenet, amelyben a kamera felé hajítanak egy csészealjat...lassitott felvétel módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!