Fogyókúrázók, ide kattintanátok?
Áruld már a tömörcsokicsodáid nevét, amik jobbak, mint a Lindt =)
Mellesleg egy fogyókúrázó szerintem jobban díjazná a marhapörköltet nokedlivel, mint a csidi-csodasütidet =)
Amúgy én inkább fizetést kérnék, nem 5-6 kg "márkás" csokit =) De véleményem szerint csak az agyadat játszod, normális ember nem tesz fel ilyen kérdéseket. =)
vajon, ti hány kilósak lehettek ? Vagy lesztek nemsokára ?
Nekem egy-két kocka csoki is elég szokott lenni. Persze ideális a súlyom, egészségesen táplálkozom. :D
Nekem is ideális a súlyom, hiába zabálom kilószámra. A Lacta meg a világ legjobb csokija. Egyébként meg nem véletlenül raktam a humor kategóriába, és nem az egészség-be. :p
De nem kell aggódnotok, fizetést is kap rendesen. :D:p
Már ne haragudj, de felnőtt ember létedre lehetne benned annyi empátia, hogy nem gúnyolod ki, aki nem olyan szerencsés, mint te. Mert neked csak adottságod, hogy nem kell semmit csinálnod az alakodért. Nem tudom, hogy ebben mi volt a poén.
Egy fogyókúrázó.
jaj kedves fogyókúrázók, és egyáltalán, minden magyar ember...miért kell ennyire komolyan venni magatokat? Nem lehet nevetni egy kicsit a saját nyomorúságodon? Nem mindig, de legalább néha...egy kicsit??
Szerintem vicces a kérdés, és igen, néha az én szemem is kegyetlenül csillog, hát még a nyál a szám szélén ha meglátok vmi "csokiban és zsírban tocsogót". És szánalmas vagyok :D Ez van! De közben erős is, mert kibírom!
Szóval igen, én kérek egy harit...csak aztán vigyázz kedves kérdező, mert egynél nem állok ám meg ;) Ja és kabbe hogy te nem hízol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!