Szerintetek jogosan érzem úgy, hogy nekem jár egy luxusautó?
Betöltöttem a 18.-dik életévem, eddig tanultam folyamatos, elfáradtam, úgyé rzem, 18 évi kemény munka után jár nekem valami "fullos" luxus autó, az se baj ha régebbi.
Ti milyen autót ajánlottok, van más is így vele? ti milyen kocsit vettetek?
Ez provokáció?
Természetesen nem JÁR. Semmi sem jár. Senkinek. Illetve sok embernek a szája, jellemzően minél kisebb az agyuk, annál többet.
Megdolgozni meg lehet bármiért (még ha nem is fizikai munkát jelent ez), akkor már megérdemled, mert megkerested az árát. Utána csak fenn kell tartani (javítás/karbantartás, tankolás, adó, biztosítás...).
Dehogynem jár neki!
Bugatti Veyront neki!
Mindenképpen jár, bár én egy kicsit szerénynek érzem az egy darabot! Talán még egy yacht jogos lenne!
Hiszen annyi mindent letettél már az asztalra biztosan, igaz írni nem tanultál meg, de ez semmiség a mai világban.
Javaslom még, hogy kérvényezd a nyugdíjazásodat is, hiszen roppant fáradt, kivénhedt harcos lettél 18 évesen.
Rosszul számolsz. Nem 18 évet tanultál eddig, hanem max 12-t!
No meg erre mondják, hogy járni járhatna, de nem biztos, hogy meg is kapod. Nem tettél még eleget ezért akkor sem, ha végig kitűnő lettél volna. Én bizts nem vennék neked. Nem luxuskocsit, semmilyent se!
Látom jó sokat tanultál már, de a matekkal még gondok vannak...
Egyébként jót nevettem ezen a kérdésen, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!