Az normális, hogy annyira félős lettem, hogy csak csukott szemmel merek aludni?
Figyelt kérdés
Kérlek, segítsetek! Nagyon be vagyok rezelve ettől! Ti tapasztaltatok már ilyet? Csak értelmes válaszokat várok!2014. febr. 6. 20:04
1/7 anonim válasza:
először nyisd ki résnyire, úgy aludj! aztán fokozatosan nyisd egyre nagyobbra!
meglátod, két hét alatt olyan bátor leszel, hogy onnan kezdve csak nyitott szemmel fogsz aludni...
2/7 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsot, de nem hiszek az ilyen két-hét-alatt-kigyógyulsz kúráknak. A fenét. Próbáltam már csipesszel kitámasztani, de kettétörte a szemizmom 5 másodpercen belül.
2014. febr. 6. 20:20
3/7 anonim válasza:
És mi lenne, ha csukott szemmel aludnál? Esetleg horkolhatnál közben, mert ha hangot adsz ki magadból kevésbé félsz...
Tehát ha énekelsz, hangosan, akkor nem tudsz félni. Ez tény.
És mellesleg csukd be a szemed mert kiszárad.
4/7 anonim válasza:
A problémáddal nagyon sokan küzdenek. Évekig én is kizárólag csukott szemmel bírtam aludni. Aztán beiratkoztam a főiskolára, ahol az előadások alatt sokat gyakoroltam, hogy lehet nyitott szemmel aludni. Szerintem te is iratkozz be egy olyan szakra, ahol a tárgyak nagy része abszolút nem érdekel, és ott jól begyakorolhatod a nyitott szemmel alvást!
5/7 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy este lefekvés előtt reszelt citromhéjat szórsz a párnádra, háromszor megkerülöd az ágyad, ( ha a fal mellett van, húzd odébb, mert csak így hatásos), majd dugj az orrodba 2 darab lóbabot, a szemedbe pedig óvatosan hints 3 marék pattogatott disznóparéjt és borsot! Nekem ez a módszer bejött! Többé már nem tudtam csukott szemmel aludni!! De kizárólag őstermelőtől vásárolt disznóparéjjal csináld.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm Minden Mélyen Tisztelt Válaszolónak! Szerintetek nyóc általánossal lehet arra a főiskola-izébizére bejutni? Gyorsan várom a választ!
2014. febr. 7. 16:59
7/7 anonim válasza:
Nappal járj csukott szemmel, akkor estére pihent lesz a szemizom, és alvás közben nyitva marad.
Nem kell érettsségi, elég a faiskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!