Emo napirend. Szerintetek milyen?
EMO napirend
8:00 - felkelni.tükörbe nézni majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.
8:30 - elöző pont miatt öngyilkosság megkísérlése
9:15 - 2 sikertelen kísérlet után folytatni a napot.
9:20 - kiválasztani a ruhát a mai napra.
9:50 - fürdőszoba: eltávolítani a testszőrzetünket, hajbelövés, körömfestés, smink.
11:00 - az új képeket feltölteni a myspace-re. E-mailek lebonyolítása. Myspace-n megosztani a haverjaiddal, hogy mennyire bevág a seggedbe az új farmerod. Megírni, hogy mennyire elkeseredett vagy.
12:00 - némi nemű táplálék elfogyasztása
13:00 - sírás
13:25 - msn-en megbeszélni, hogy beszakadt a körmöd tegnap.
14:00 - megosztani a világgal a fájdalmaidat.
15:00 - végre kimerészkedhetsz az utcára. elmégy a barátaidhoz megbeszélni a legújabb divatod. kollektív sírás.
17:00 - vacsora könnyekkel kísérve
18:00 - msn,myspace és társai.
20:00 - fürdés, smink eltávolítása.
20:45 - smink nélkül a tükörbe nézni majd szembesülni,hogy mennyire ronda vagy. sírás
23:00 - myspace-en összegezni a napodat. elköszönni a netes haveroktól.
00:00 - lámpaoltás. kis pityergés még mielőtt elalszol.
Már ismertem, de mikor először olvastam, én is sírtam rajta...a röhögéstől. :D
Szerintem vicces. :)
Nem tudom mi bajotok az EMO-kal.
Kb az 'EMO'k 90%-a nem az, hanem DIVAT EMO(!!).
Nekem nagyon tetszik! xD
Amúgy meg egyaránt imádom a divatemokat is...mindkettő úgy szánalmas ahogy van...:D az egyik azért, mert ahelyett, h megpróbálnák megoldani a problémájukat, sajnáltatják magukat...a másik meg azért, mert azok divatból csinálják ugyanezt...
A válasz megírásának időpontja: ma 17:31
Táborba gyűjtenéd őket és dolgoztatnád? :D Nem rossz ötlet. Lehet megjönne az eszük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!