Én tényleg csak sajnáltatom magam?
itt mindenki a fejemhez vágja.
valóéletben még senki sem mondta ezt rám senki.
21f
Lehet, hogy attól félsz, hogy kiderül, hogy nem is vagy olyan ronda és az eddigi mondataid értelmét vesztik.
Tudod, hogy mért nincs önbizalmad? Azt mondtad, hogy neten már nem mered felvállalni a külsőd. Pedig ehhez nem nagy önbizalom kell, hisz mindenki számára ismeretlen vagy, és ha "felkészítesz" minket, hogy ronda lesz a látvány, akkor nem fogunk meglepődni. Ha még név nélkül sem vállalod fel magad, akkor tényleg önbizalomhiányod van.
Ok, nem tudsz változtatni a külsődön. Lehetetlen, nincs rá mód. Két választásod maradt: vagy elfogadod magad ocsmánynak és úgy élsz, mintha átlagos lennél, vagy örökké ezen rágod magad és emberi ronccsá válsz. Az biztos, hogy önismereted nincs és önbizalomhiányod is van. A te felelősséged, hogy megváltozz, és ne másokat szidj, hogy "te azért sem vagy önbizalomhiányos!!!!!4!!!négy!!4!!!".
amíg nem küldesz képet, addig úgysem hiszem el, hogy tényleg ronda lennél, és addig azt fogom mondani, hogy csak egy akaratgyenge, lusta, tutyi-mutyi vagy, aki csak szimplán szarik felemelni a seggét és energiát fektetni a csajozásba
amíg nem kell bizonyítanom, addig én is lehetek a dán király..
értem a célzásokat, általában ilyenkor szoktam lezárni a kérdésemet egy "oké-val" és most is lezárom ezzel, merthiába minden az eddig átéltek amik benem vannak és az eddigi sivár, monoton életem, igen lehet, hogy ezek is közrejátszanak abban amilyen vagyok amilyen lettem, de nem tudok mit csinálni. Ilyenné váltam, elhihetitek, én sem akartam ilyen lenni, de ezt osztotta az élet fogadjátok el!!!
oké
Jéézusom, na ez önsajnáltató
és erről beszéltem.. okolod a világot, okolod az életet..
küldj egy rohadt képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!