Az mennyire csúnya dolog, ha sajnáltatom magam egy barátomnak (haveromnak), és szeretem, ha sajnál? És miért csúnya dolog?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 11:59
2/8 anonim válasza:
Ha gondod bajod van akkor jó valakinek elmondani de sajnáltatni magad elég szemét dolog. Miért hárítod át másra a bajod? Valszeg neki is megvannak a gondjai..
3/8 A kérdező kommentje:
Csak elmondom neki a gondjaimat. De szerintem ez azt jelenti, hogy sajnáltatom magam. Vagy az mást jelent?
2010. febr. 7. 14:59
4/8 anonim válasza:
Szeretnéd, ha jobban odafigyelne rád, és törődne veled.
5/8 anonim válasza:
Meg van ennek is az egészséges oldala, ha elmondod neki mi a baj azzal nincs semmi gond, mert néha jó kiadni az embernek az ilyeneket, de ha folyamatosan csak "sírsz" neki hogy mennyi bajod van, az már sajnáltatás szerintem.
6/8 A kérdező kommentje:
És lehet, hogy egyszer elege lesz belőle, hogy ha túl sokszor panaszolom el neki a gondjaimat?
2010. febr. 8. 16:37
7/8 anonim válasza:
Ha csak abból áll a beszélgetésetek hogy jajj képzeld ez meg az törént velem... Én beleuntam az ilyenbe. Meguntam hogy lelki szemetesládának használtak. Igencsak szar érzés hogy másra nem kell az illető csak hogy a panaszkodásodat hallgassa
8/8 anonim válasza:
Így igaz ahogy az előttem szóló írta!
Ha folyton csak a gondjaidról beszéltek, akkor nem lesz egy hosszútávú barátság, mert szerintem senki nem "vevő" az ilyen beszélgetésekre hosszútávon!
Mindenkinek van gondja / baja, szép is lenne ha abból állnának a beszélgetések hogy mindenki siránkozik hogy ja ez történt ja az történt... Szóval ha kérdezi mi van akkor elmondhatod neki nagy körökben, de beszélgessetek inkább vidámabb dolgokról... Ne erőltesd rá a problémáidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!