Üdv! J Ügynök vagyok kinek küldjem a pozitív energiát?
Figyelem! csak itt és csak most elküldöm a pozitív energiát mindenkinek. sokaktól kapom a visszajelzést, hogy miután elküldtem nekik a pozitív energiát jobbra fordul az életük kedves válaszadók nem csalás nem ámitás. ez maga a valóság nem vagyok kuruzsló csupán Így ünnepek előtt mindenkinek el akarom küldeni a pozitív energiát elűzni a gonosz szellemeket az atyától kapott képességeimmel neveket és dátumokat kérnék. Kellemes Ünnepeket és boldog hanukát kívánok
Üdv, J Mestermágus :-)
# 11 civilekkel nem közölhetünk információkat. ez szigorúan titkos, de természetesen elküldtem mindenkinek a pozitív energiát mindenkinek boldog karácsonyt.
Üdv, J Ügynök
Jóvan józsika.
Nincs isi? Nem kell házit írni. Nembaj!
Üsd el valahogy az időt csak ne itt. OK?
Kedves J Ügynök Mestermágus! (Oliver '99)
A múlt héten vagy előtte kaptam tőled pénzenergiát, amivel teljesen elégedett vagyok, mert kaptam 15.300 Ft-ot. De ezúttal, ha lehetséges szeretnék még kérni egy kis pozitív energiát Tőled! Nagyon szépen köszönöm! Előre is kellemes ünnepeket kívánok!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!