Üdv! J Ügynök vagyok kinek küldjem a pozitív energiát?
Figyelem! csak itt és csak most elküldöm a pozitív energiát mindenkinek. sokaktól kapom a visszajelzést, hogy miután elküldtem nekik a pozitív energiát jobbra fordul az életük kedves válaszadók nem csalás nem ámitás. ez maga a valóság nem vagyok kuruzsló csupán Így ünnepek előtt mindenkinek el akarom küldeni a pozitív energiát elűzni a gonosz szellemeket az atyától kapott képességeimmel neveket és dátumokat kérnék. Kellemes Ünnepeket és boldog hanukát kívánok
Üdv, J Mestermágus :-)
helo. A Pistabácsi a szomszéd kertben elég rosszul van így karácsony közeledtével. Pedig milyen vidám szokott lenni, mindig fütyörészik, játszik a kutyájával és hangosan vihorászik a szomszédokkal... Most nemigen látom, bent ül, és hallom, csak a tévét nézi. Egyszer láttam kijönni, nagyon szomorú arcot vett magára :(
Egy szó mint száz, jól jönne neki egy kis pozitív energia, h felviduljon :D
Születési dátumra gondolsz? --- 1948.02.23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!