Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Teljes káosz. Mit csináljak?

Teljes káosz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elmentem fürdeni aztán elestem a füdőszobában aztán kedvem volt leülni a gép elé de áramszünet lett ezért elment a kedvem az egésztől és ideges lettem aztán még éhes is voltam de ideges voltam ezért már nem volt étvágyam és akkor csöngetett a szomszéd és leütöttem egy tésztaszűrővel most meg a közösképviselő ki akar tenni a házból és nem tudom mitcsináljak és zenét se engednek hangosan hallgatni utálnak a lakók megőrülök szerintetek legyek hajléktalan?
2009. nov. 16. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem ülj ki a teraszra bagózni
2009. nov. 16. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen legyél hajléktalan, jobban megéri, nincsenek számlák, nincs közösköltség, kukákban mindig akad kaja... kész főnyeremény :D
2009. nov. 16. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez baromi jó volt!!!:DDD Imádlak:D
2009. nov. 16. 22:23
 4/7 thedani ***** válasza:
Hát az első lépés mindenképpen a bagó legyen. Aztán mély levegő és öld meg szépen, halkan a szomszédokat egyesével. Nyugi, alibit nem kell csinálni magadnak, mert a közös képviselő kivégzése után magaddal is végzel, csak hogy el legyenek varrva a szálak és megakadályozzuk az ölés utáni depressziót :)
2009. nov. 17. 01:47
 5/7 anonim ***** válasza:
szívjá be b@sszá be aztán aludjá.
2009. nov. 17. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszadó már majdnem rátapintott a lényegre. Attól tartok itt már tényleg csak a tettlegesség a megoldás. Célszerű lenne először a közös képviselőt elrabolni, a pincében megkötözni majd heti rendszerességgel megerőszakolni. Gond letudva, jöhet a tésztaszűrős szomszédasszony. Egy hideg, téli napon, mondjuk karácsony napján amikor a mindenki békésen ünnepel te ittasan állapotban becsöngetsz, bezárod az ajtaját majd feldöntöd a karácsonyfát és élve elégtek a lakásban. Minden szempontból tökéletes terv!
2009. nov. 17. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Na, én a bagó helyett egy felest ajánlanék.....vagy kettőt...amennyit jónak látsz.:)

A többi jöhet az előttem szóló terv szerint.:D

2009. nov. 17. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!