Twillight kérdése:
Az nagy baj ha Merlin leszármatotja vagyok és örököltem a képeségeit? Ja és mit jelent a vörös haj (mert hogy vörös hajal születtem de a kék szín a kedvencem, meg a szívárvání)?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 21:30
11/17 Shai-Hulud válasza:
Milyen bunkó válaszokról beszélsz? Egyetlen bunkó választ sem kaptál. Amiket írtak (írtunk) neked, azok inkább némi humorral, némi jovialitással fűszerezett válaszok voltak.
Az nem bunkóság ám, ha egy láthatóan komolytalan kérdést a válaszolók nem vesznek komolyan.
Egyébként további jó varázslást kívánok neked. :-D
12/17 anonim válasza:
Mire számítottál?
Idióta/troll kérdésre majd csak úgy özönleni fognak az intellektuális válaszok, ugye?
13/17 A kérdező kommentje:
Amúgy a képességeim tudok jővőbe látni varázslatokat írok bölcs vagyok a korom-hoz képest és többet tudok az asztrális világrol mint bárki más ember.
2013. okt. 31. 08:58
14/17 anonim válasza:
"tudok jővőbe látni"
Akkor már milliárdos lehetnél.
"varázslatokat írok"
Remélem jobb helyesírással, mint amit eddig tapasztaltunk
"bölcs vagyok a korom-hoz képest"
Akkor a te korod mínuszban van.
"többet tudok az asztrális világrol mint bárki más ember."
Szuper, de mit tudsz a való világról?
15/17 A kérdező kommentje:
a való világ-rol azt tudom hogy egy nagy kalap szar.
2013. okt. 31. 09:10
16/17 anonim válasza:
Akkor ez a merlinesdi valami fejet a homokba cucc.
17/17 dandi98 válasza:
Kedves kérdező, úgy tűnik, te ezt komolyan gondolod. Rossz kategóriába írtál. A helyed ezotéria- mágia, okkultizmusban van. Amúgy megkérdezném, hogyan jutottál erre a következtetésre? Merlinnek elvileg nem voltak utódai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!