Az nagy baj ha Merlin leszármatotja vagyok és örököltem a képeségeit? Ja és mit jelent a vörös haj (mert hogy vörös hajal születtem de a kék szín a kedvencem, meg a szívárvání)?
Mik is a képességeid?
Trollgyűjtésben is otthon vagy?
Nem baj, miért lenne az?
Tudod nemrég még létezett az a ház (OPNI-nak hívták), ahol megtalálhattad volna az összes lovagot is, de őket szélnek eresztették, úgyhogy ők most keresik a Szent Grált.
Sajnálhatod, hogy nem jöttél hamarabb. Így most neked kell felkeresned őket, kopogtass be bármelyik pszichiátriai rendelőbe, és mondd el, hogy te vagy Merlin leszármazottja, és a lovagokat keresed. Légy egészen nyugodt, nagyon udvariasan és késedelem nélkül elvezetnek hozzájuk, és biztos lehetsz benne, hogy tovább sem eresztenek, míg kellőképpen ki nem pihented magadat.
4es ne máááá
a lovagok már verik a kaput, csak a kérdező nem hallja még, beakarnak jönni!
Csak egy módja van annak, hogy megbizonyosodj, valóban örököltél-e bármilyen képességet:
Ki kell húznod az Antióchiai Szent Kézigránátból a Szent Biztosítószeget, és el kell számolnod 5-ig.
Ha még ezután is életben vagy, akkor bizony te tényleg egy nagy hatalmú mágus lehetsz.
Hát a képességeidre én is kíváncsi vagyok.
Mert a helyesírás az nincs köztük...
hagyjátok már szegény merlint, ahonnét ő jön, ott még nem volt helyesírás, csak főzetek készítése, biztos nehezen alkalmazkodik a jelenkor sajátosságaihoz.
de mindjárt jön anyukája és lefekteti a kis merlint, mert hiába merlin ő, most még egy kisgyerek testében van mert így reinkarnálódott.
de a lovagok is mindjárt ott lesznek,anyukád viszi a lefekvéshez a kedvenc katonáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!