Miért nem akar velem senki se barátkozni, kol?
Hiába kezdeményezek állandóan, valahogy sehogy se akar összejönni. Nem ér, hogy Ludwignak vannak barátai... mikor ő sokkal rémisztőbb. *elsápadó arccal Sztálingrád felé sandít*
Segítsetek!
-Oroszország-
Akkor próbálj meg nagyon kedves lenni a Balti államokkal. Te félsz Fehéroroszországtól, Litvánia viszont nem, mert szerelmes belé.
-Magyarország-
De bátyus... Én olyan szívesen barátkoznék veled! Sőt...
Házasság... házasság... házasság...
-Fehéroroszország-
Jajj, Erzsi hagyd már~ Totál reménytelen a fazon!! :S Oroszország, szerintem amúgy meg tutira le kéne szállnod Lietről mielőtt elintézem, hogy Varsó legyen a fővárosod, vili!? Ja és előnyös lenne ha... izé, nem vigyorognál olyan totál furán mert az csak Fehéroroszországnak jön be.
-Lengyelország-
Lengyelország, az pont elég! Mégis mi lenne, ha másnak is bejönne bátyus? Eloroznák előlem! Én pedig nem akarok több hullát. Macerás őket eltakarítani... *őrült vihogás*
-Fehéroroszország-
És mi van a Varsói Szerződéssel, Lengyelország?
-Magyarország-
Ugh, Magyarország... *idegesen fészkelődik* Tudod, hogy most nem arról van szó. Csak tökre unom az orosz képét meg minden. *diszkréten maga elé ráncigálja Litvániát és elbújik mögötte*
-Lengyelország-
*remegve lép előre*
O-Oroszország... Ha nem lennél ilyen... ilyen ijesztő kinézetű... meg az aurád, s-senki nem félne tőled.
-Lettország-
*pánikba esnek*
LETTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORSZÁÁÁÁG!!!!!!!
-Litvánia, Észtország-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!