Hogy is van ez? Mindenki szeretne a mennybe jutni, de senki sem akar meghalni?
Figyelt kérdés
2007. szept. 27. 12:54
1/10 anonim válasza:
Hmm, jó kérdés... :P Szerintem az emberek pontosan nem tudják milyen az élet halál után, vagy inkább nem hisznek a mennyben. Ezért élni szeretnének hisz ez az egy dolog biztos. És köztudott, hogy a legtöbb ember fél az ismeretlentől...
2/10 anonim válasza:
pedig én az összes öregtöl azt hallom,hogy de jó is lenne már meghalni
3/10 anonim válasza:
:))))
viszont van olyan, sajnos, aki akar(meghalni), de nem jut(hat ezért) a mennnybe! :(((
én nem szeretnék mennybe jutni, újjá szeretnék születni, s meghalni viszont szeretnék, de azt hiszem még addig van időm. legalábbis nem rajtam múlik! :))))))
(és ha feltámadás létezik, azt se szeretnék, mert azt mondják nemtelenek leszünk! nehéz lenne)
4/10 anonim válasza:
A fene akar a mennybe kerülni. Tök unalmas hely lehet.
A pokolban különben is sokkal több az ismerős! :)
5/10 anonim válasza:
Tudjátok mit? Én meg szellem maradnék és a frászt hoznám az emberekre. (Na meg meglesnék egy két embert tuti.)
6/10 anonim válasza:
nem akarnak meghalni, mert lehet rosszabb vár rájuk mint itt. (bár lehet, hogy a föld az élet pokla). meg lehet elkövettek valamit. vagy nem emlékeznek rá hogy mi rosszat tettek, félnek, hogy mi az igazság. a szellemesel egyetértek, de másrész nem. szellemként, hogy sexelnék?? XD
7/10 anonim válasza:
Szerintem ez egy megválaszolhatatlan kérdés! Gratulálok a kérdés írójának, nagyon ötletes :)
8/10 anonim válasza:
Az ember előbb utóbb úgyis meghal, ezért muszály választani a kettő közül.
9/10 anonim válasza:
Ez úgy van,hogy az emberek a halál után szeretnének a mennybe jutni,amiután leélték az életüket.De ettől független nem szeretnének most azonnal meghalni!(A legtöbb ember legalábbis.)
Boldog Karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!