Mindenki tudta kis korában mi szeretne lenni, vagy miután elvégezte a középsulit?
Szia!
Mint mindeninek, nekem is sok elképzelésem volt..de nagyot nem tévedtem. 18 éves koromig akartam lenni: orvos, állatorvos, pszichológus, meteorológus :D. Aztán miután leérettségiztem, derült égből villámcsapásként jött,hogy ápolónő..el is kezdtem az OKJ-s képzést, másodéves vagyok, és imádom. Már tudom,hogy jobb szakmát/hivatást nem is választhattam volna. Mindenképpen azt csináld,amit szeretsz. És az sem utolsó,hogy érdemes-e ma. Pl. én nem mentem fősulira,mert a diploma ma nem kifizetődő. Később, ha érdemes lesz, megcsinálom. De addig nem. Szóval én inkább szakmát ajánlanék, lehetőleg többet. És mellette a nyelveket gyűrjed, az nagyon kell ma. És ha nem vagy idekötve, irány külföld! Én is mennék, ha nem lennék idekötve..sokkal jobbak a kilátások odakint..
21/L
én nem tudtam. most sem tudom, kipróbáltam a művészettörténetet, most régészetre járok, közben már a nyelvészet fele kacsintgatok :D szélsőséges példája vagyok a bizonytalanságnak... vagy mégse? ^^
bőven van még időd. próbálj ki többféle dolgot, érdeklődj, biztosan találsz Neked valót.
én most vagyok 9.es...
első órákon év elején mindenki kérdezte hogy mik akarunk lenni nagy korunkban...
én azt mondtam hogy drogdíler.. xĐ
Jó ötlet... legalább gazdag:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!